Kód: 13504999
Provides students with guidance in performing food analysis experiments, analysing data and reporting their findings. It covers the basic principles of analytical procedures and techniques commonly used to provide information abou ... celý popis
786 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 79 bodů
Provides students with guidance in performing food analysis experiments, analysing data and reporting their findings. It covers the basic principles of analytical procedures and techniques commonly used to provide information about the chemical composition, structure and physical properties of food materials.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Manufacturing industries
786 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )