Joie de Cuisiner de Mme Simms, La / Nejlevnější knihy
Joie de Cuisiner de Mme Simms, La

Kód: 04814249

Joie de Cuisiner de Mme Simms, La

Autor Simms

This is the French language version of Mrs. Simms' Fun Cooking Guide. Cooking in several languages comes naturally to Myrtle Landry Simms, a descendant of French immigrants and Acadian refugees from Nova Scotia. In 1932, she helpe ... celý popis

334

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Joie de Cuisiner de Mme Simms, La

Nákupem získáte 33 bodů

Anotace knihy

This is the French language version of Mrs. Simms' Fun Cooking Guide. Cooking in several languages comes naturally to Myrtle Landry Simms, a descendant of French immigrants and Acadian refugees from Nova Scotia. In 1932, she helped her father establish "Don's Seafood Inn," a forerunner to the famous "Don's Seafood" and national "Landry's" restaurant chains. An award-winning cook herself, Mrs. Simms created one of the restaurant's signature dishes, the stuffed flounder, as well as many other tasty delights. Landry's secrets of preparing Cajun and Creole cuisine, as well as traditional favorites like glazed pork chops, stuffed squash, and chicken fricassee are revealed, along with Landry's "Papa's $1 Million Barbecue Sauce," which she says was "the start of a restaurant chain." LA JOIE DE CUISINER DE MME SIMMS is written for the economical cook and the relaxed hostess. Many of these tempting recipes can be prepared ahead of time and chilled until time to pop them in the oven or carry them to the dining table. Whether you are cooking for two or a crowd, Myrtle Landry Simms makes cooking New Orleans Creole and Louisiana Cajun country dishes--as well as traditional menus--easy, fun, and best of all, delicious!

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc

334

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: