La cucina delle regioni d'Italia / Nejlevnější knihy
La cucina delle regioni d'Italia

Kód: 15567077

La cucina delle regioni d'Italia

Autor Elisabetta Piazzesi

Dalla Val d'Aosta alla Sicilia gli ingredienti cambiano, ma la cura e la passione per la buona cucina caratterizzano da sempre le specialitŕ della tradizione italiana. Piů di 350 ricette suddivise per regione, dall'antipasto al do ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize La cucina delle regioni d'Italia

Anotace knihy

Dalla Val d'Aosta alla Sicilia gli ingredienti cambiano, ma la cura e la passione per la buona cucina caratterizzano da sempre le specialitŕ della tradizione italiana. Piů di 350 ricette suddivise per regione, dall'antipasto al dolce, presentate con semplicitŕ e chiarezza da un grande chef per ricreare la magia dei piatti piů caratteristici o piů sfiziosi di casa nostra. Un viaggio alla scoperta del gusto e della varietŕ dei sapori d'Italia.

Parametry knihy


Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: