La cocina de la albufera / Nejlevnější knihy
La cocina de la albufera

Kód: 25056742

La cocina de la albufera

Emili Piera ha completado una intensa investigación para descubrir el origen de cocina que se elabora en torno a un paraje único como la Albufera. Ha buceado, sobre todo, en el cómo y en el porqué de una cocina que gusta a todos. ... celý popis

781

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize La cocina de la albufera

Nákupem získáte 78 bodů

Anotace knihy

Emili Piera ha completado una intensa investigación para descubrir el origen de cocina que se elabora en torno a un paraje único como la Albufera. Ha buceado, sobre todo, en el cómo y en el porqué de una cocina que gusta a todos. No contento con ello, Piera incluso ha indagado en el origen de la sartén y le sitúa en este entorno. Valiente suposición. La elección de la Albufera como eje central de la obra no es baladí. Es el nexo de unión entre el mar y la huerta, que no son otra cosa que la despensa valenciana. Peces, anguilas, aves, arroces, verduras, frutas? una enorme fuente de riqueza gastronómica para una cocina muy particular, que Emili desgrana a base de historias, personajes y platos que se han preparado a lo largo del tiempo en ese entorno tan especial. En la obra, los productos que se cultivan le sirven para hilvanar historias y lugares con los que comprender mejor la cocina que se elabora en otros parajes similares de la cuenca mediterránea, y que, en el fondo, lo que hacen es dibujar una forma de entender la vida.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve španělštině Deportes, ocio y tiempo libre Gastronomia

781

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: