Innovative Food Processing Technologies / Nejlevnější knihy
Innovative Food Processing Technologies

Kód: 42478500

Innovative Food Processing Technologies

Autor Kai Knoerzer, Pablo Juliano, Geoffrey Smithers

Innovative Food Processing Technologies: Extraction, Separation, Component Modification and Process Intensification, Second Edition, is now fully updated with eight new chapters that focus on a range of innovative processing techn ... celý popis

8590

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Innovative Food Processing Technologies

Nákupem získáte 859 bodů

Anotace knihy

Innovative Food Processing Technologies: Extraction, Separation, Component Modification and Process Intensification, Second Edition, is now fully updated with eight new chapters that focus on a range of innovative processing technologies, their operations and applications for purposes other than microbial inactivation. For years, the focus of these new technologies was centred around microbial (nonthermal) inactivation for improved product stability and safety. Since the publication of the first edition, there is a trend to apply these technologies for purposes other than microbial inactivation, including food structuring and delivery, personalised nutrition, bioactive recovery, and energy efficient systems with decreased carbon and water footprint. The book comprises of four parts. Part one introduces innovative extraction of food components. Part two focusses on innovative separation of food components. Part three highlights innovative structure modification and part four discusses applications of innovative technologies for process intensification/enhancement. Edited by a team of international experts in the field, this book is beneficial for the research community, both in academia and industry and regulators around the world that assess these new technologies and implement guidelines for the manufacturers. Thoroughly updated revision, providing comprehensive overview on new technologies, new product developments, and regulation Outlines the intricacies of the technologies, new applications and its impacts on the food, quality attributes, textures etc Explores innovative processing technologies, their operations and applications for purposes other than microbial inactivation

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

8590



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: