Identification of Ancient Olive Oil Processing Methods Based on Olive Remains / Nejlevnější knihy
Identification of Ancient Olive Oil Processing Methods Based on Olive Remains

Kód: 15828741

Identification of Ancient Olive Oil Processing Methods Based on Olive Remains

Autor Peter Warnock

This research focuses on the complex issue of olive oil processing and the resulting technological changes associated with the olive oil industry during this industry's expansion from a small scale domestic to large-scale industri ... celý popis

1426


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Identification of Ancient Olive Oil Processing Methods Based on Olive Remains

Nákupem získáte 143 bodů

Anotace knihy

This research focuses on the complex issue of olive oil processing and the resulting technological changes associated with the olive oil industry during this industry's expansion from a small scale domestic to large-scale industrial technology during the C

Parametry knihy

1426

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: