How To Bake Without Baking Powder: modern and historical alternatives for light and tasty baked goods / Nejlevnější knihy
How To Bake Without Baking Powder: modern and historical alternatives for light and tasty baked goods

Kód: 16892955

How To Bake Without Baking Powder: modern and historical alternatives for light and tasty baked goods

Autor Leigh Tate

Covers the science and history of baking powder, enabling you to create your own leavening power through basic kitchen chemistry. Includes how to make sour milk, buttermilk, and sourdough starter, plus the author's hardwood ash ba ... celý popis

265


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize How To Bake Without Baking Powder: modern and historical alternatives for light and tasty baked goods

Nákupem získáte 27 bodů

Anotace knihy

Covers the science and history of baking powder, enabling you to create your own leavening power through basic kitchen chemistry. Includes how to make sour milk, buttermilk, and sourdough starter, plus the author's hardwood ash baking experiments. The reci

Parametry knihy

265



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: