Kód: 16892955
How To Bake Without Baking Powder: modern and historical alternatives for light and tasty baked goods
Covers the science and history of baking powder, enabling you to create your own leavening power through basic kitchen chemistry. Includes how to make sour milk, buttermilk, and sourdough starter, plus the author's hardwood ash ba ... celý popis
Mohlo by se vám také líbit
Dárkový poukaz: Radost zaručena
- Darujte poukaz v libovolné hodnotě a my se postaráme o zbytek.
- Poukaz se vztahuje na celou naši nabídku.
- Elektronický poukaz vytisknete z e-mailu a můžete ihned darovat.
- Platnost poukazu je 12 měsíců od data vystavení.
Objednat dárkový poukazVíce informací
Více informací o knize How To Bake Without Baking Powder: modern and historical alternatives for light and tasty baked goods
Nákupem získáte 27 bodů
Anotace knihy
Covers the science and history of baking powder, enabling you to create your own leavening power through basic kitchen chemistry. Includes how to make sour milk, buttermilk, and sourdough starter, plus the author's hardwood ash baking experiments. The reci
Parametry knihy
- Plný název: How To Bake Without Baking Powder: modern and historical alternatives for light and tasty baked goods
- Autor: Leigh Tate
- Jazyk: Angličtina
- Vazba: Brožovaná
- Počet stran: 106
- EAN: 9780989711135
- ISBN: 0989711137
- ID: 16892955
- Nakladatelství: Geraldine Leigh Tate
- Hmotnost: 154 g
- Rozměry: 229 × 152 × 6 mm
- Datum vydání: 29. July 2016