Hong Kong Auditing / Nejlevnější knihy
Hong Kong Auditing

Kód: 09120185

Hong Kong Auditing

Autor Ferdinand A. Gul, Simon Fung

This third edition is thoroughly revised to take into account the new Hong Kong Standards on Quality Control, Auditing, Assurance and Related Services, and the numerous developments of a full range of auditing topics since the pre ... celý popis

1462

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Hong Kong Auditing

Nákupem získáte 146 bodů

Anotace knihy

This third edition is thoroughly revised to take into account the new Hong Kong Standards on Quality Control, Auditing, Assurance and Related Services, and the numerous developments of a full range of auditing topics since the previous edition. A major feature of this book is that it draws on economic theories to explain aspects of auditing.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Economics

1462

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: