Home Pork Making: A Complete Guide to Hog Slaughtering, Curing, Preservation and Storing Pork / Nejlevnější knihy
Home Pork Making: A Complete Guide to Hog Slaughtering, Curing, Preservation and Storing Pork

Kód: 17778409

Home Pork Making: A Complete Guide to Hog Slaughtering, Curing, Preservation and Storing Pork

Autor A W Fulton, Sam Chambers

This special re-print edition of A.W. Fulton's book "Home Pork Making: A Complete Guide For the farmer, the country butcher and the surban dweller, in all that pertains to hog slaughtering, curing, preserving and storing pork prod ... celý popis

382


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Home Pork Making: A Complete Guide to Hog Slaughtering, Curing, Preservation and Storing Pork

Nákupem získáte 38 bodů

Anotace knihy

This special re-print edition of A.W. Fulton's book "Home Pork Making: A Complete Guide For the farmer, the country butcher and the surban dweller, in all that pertains to hog slaughtering, curing, preserving and storing pork product - from scalding vat to

Parametry knihy

382

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: