History of Food Preservation / Nejlevnější knihy
History of Food Preservation

Kód: 01012863

History of Food Preservation

Autor Stuart Thorne

This book describes the history of food preservation from its ancient origins in traditional smoked, fermented, pickled and dried products, through bottled fruits of the 17th century and the establishment of commercial enterprises ... celý popis

1621


Očekávaný dotisk
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize History of Food Preservation

Nákupem získáte 162 bodů

Anotace knihy

This book describes the history of food preservation from its ancient origins in traditional smoked, fermented, pickled and dried products, through bottled fruits of the 17th century and the establishment of commercial enterprises to cater for mariners in

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Humanities History

1621

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: