Kód: 06694109
Discusses various analysis techniques for animal-derived products. This book presents an examination of the nutritional qualities of meat products and poultry. It is suitable for those involved with the processing of muscle foods ... celý popis
9199 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 920 bodů
Discusses various analysis techniques for animal-derived products. This book presents an examination of the nutritional qualities of meat products and poultry. It is suitable for those involved with the processing of muscle foods in both academia and industry.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc
9199 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )