Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis / Nejlevnější knihy
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis

Kód: 06694109

Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis

Autor Leo M. L. Nollet

Discusses various analysis techniques for animal-derived products. This book presents an examination of the nutritional qualities of meat products and poultry. It is suitable for those involved with the processing of muscle foods ... celý popis

9199

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis

Nákupem získáte 920 bodů

Anotace knihy

Discusses various analysis techniques for animal-derived products. This book presents an examination of the nutritional qualities of meat products and poultry. It is suitable for those involved with the processing of muscle foods in both academia and industry.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc

9199

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: