Handbook of Food Engineering Practice / Nejlevnější knihy
Handbook of Food Engineering Practice

Kód: 06694550

Handbook of Food Engineering Practice

Autor R. Paul Singh

Defines and explains essential food operations such as pumping systems, food preservation, and sterilization, as well as freezing and drying. This work provides information on how to design accelerated storage studies and determin ... celý popis

10731


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Handbook of Food Engineering Practice

Nákupem získáte 1073 bodů

Anotace knihy

Defines and explains essential food operations such as pumping systems, food preservation, and sterilization, as well as freezing and drying. This work provides information on how to design accelerated storage studies and determine the temperature tolerance of foods, both of which are important in predicting shelf life.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Manufacturing industries

10731

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: