Handbook of Elemental Speciation 2V Set / Nejlevnější knihy
Handbook of Elemental Speciation 2V Set

Kód: 04878379

Handbook of Elemental Speciation 2V Set

Autor Rita Cornelis, Joe Caruso, Helen Crews, Klaus G. Heumann

This two-volume handbook, prepared by Editors involved in an EU validation project on speciation, provides comprehensive coverage of the sample preparation methods and analytical techniques utilised for speciation of different ele ... celý popis

27152

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Handbook of Elemental Speciation 2V Set

Nákupem získáte 2715 bodů

Anotace knihy

This two-volume handbook, prepared by Editors involved in an EU validation project on speciation, provides comprehensive coverage of the sample preparation methods and analytical techniques utilised for speciation of different elements in environmental, food, and clinical samples. Handbook of Elemental Speciation I - Techniques and Methodology brings together a collection of chapters covering different aspects of procedures for speciation analysis at the different levels starting from sample collection and storage, through sample preparation approaches to render the species chromatographable, principles of separation techniques used in speciation analysis, to the element specific detection. Also covers quality assurance and risk assessment, and speciation-relevant legislation. Handbook of Elemental Speciation II - Species in the Environment, Food, Medicine and Occupational Health provides a comprehensive, cross-disciplinary presentation of the analytical techniques involved in speciation. Comprehensive coverage of key elements and compounds in situ Addresses the analysis and impact of these elements and compounds, e.g. arsenic, lead, copper, iron, halogens, etc., in food, the environment, clinical and occupational health Detailed methodology and data are reported, as well as regulatory limits Includes general introduction on the impact in these key areas

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Chemistry Analytical chemistry

27152

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: