Grandma's Tips on Preparing Meat, Fish and Poultry - With traditional and economical cooking techniques / Nejlevnější knihy
Grandma's Tips on Preparing Meat, Fish and Poultry - With traditional and economical cooking techniques

Kód: 18487545

Grandma's Tips on Preparing Meat, Fish and Poultry - With traditional and economical cooking techniques

Autor Dueep J Singh, John Davidson, Mendon Cottage Books

Table of Contents Introduction Poultry Selecting Poultry in the Market. Selection of Poultry by Weight How to Roast Poultry Poultry Stuffing How Useful Is A Meat Thermometer Approximate Roasting Times at 325 F Poultry Giblets Defr ... celý popis

224


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Grandma's Tips on Preparing Meat, Fish and Poultry - With traditional and economical cooking techniques

Nákupem získáte 22 bodů

Anotace knihy

Table of Contents Introduction Poultry Selecting Poultry in the Market. Selection of Poultry by Weight How to Roast Poultry Poultry Stuffing How Useful Is A Meat Thermometer Approximate Roasting Times at 325 F Poultry Giblets Defrost before cooking, whenev

Parametry knihy

224

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: