Genetics and Biotechnology of Lactic Acid Bacteria / Nejlevnější knihy
Genetics and Biotechnology of Lactic Acid Bacteria

Kód: 01391895

Genetics and Biotechnology of Lactic Acid Bacteria

Autor M.J. Gasson, W. de Vos

A prime reference volume for geneticists, food technologists and biotechnologists in the academic and industrial sectors. Fermentations with lactic acid bacteria determine important qualities such as taste, shelf-life, and food va ... celý popis

6578


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Genetics and Biotechnology of Lactic Acid Bacteria

Nákupem získáte 658 bodů

Anotace knihy

A prime reference volume for geneticists, food technologists and biotechnologists in the academic and industrial sectors. Fermentations with lactic acid bacteria determine important qualities such as taste, shelf-life, and food values. New methods of food production require fast and reliable manufacture, which has led to a dramatic surge of interest in the genetic, microbiological and biochemical properties of lactic acid bacteria.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Life sciences: general issues

6578

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: