Kód: 01391895
A prime reference volume for geneticists, food technologists and biotechnologists in the academic and industrial sectors. Fermentations with lactic acid bacteria determine important qualities such as taste, shelf-life, and food va ... celý popis
6578 Kč
Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.
Nákupem získáte 658 bodů
A prime reference volume for geneticists, food technologists and biotechnologists in the academic and industrial sectors. Fermentations with lactic acid bacteria determine important qualities such as taste, shelf-life, and food values. New methods of food production require fast and reliable manufacture, which has led to a dramatic surge of interest in the genetic, microbiological and biochemical properties of lactic acid bacteria.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Life sciences: general issues
6578 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )