Genetic and Biochemical Study of Alpha-Amylase / Nejlevnější knihy
Genetic and Biochemical Study of Alpha-Amylase

Kód: 06861983

Genetic and Biochemical Study of Alpha-Amylase

Autor Mohammed Al- Askeri, Majed H. Al-Gelawi, Ghazi M. Aziz

-Amylase (EC 3.2.1.1) is a class of enzymes that is capable of digesting these glycosidic linkages found in starches , catalyzing the cleavage of the -1, 4-glucosidic linkages between glucose molecules in starch.With the beginning ... celý popis

1977


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Genetic and Biochemical Study of Alpha-Amylase

Nákupem získáte 198 bodů

Anotace knihy

-Amylase (EC 3.2.1.1) is a class of enzymes that is capable of digesting these glycosidic linkages found in starches , catalyzing the cleavage of the -1, 4-glucosidic linkages between glucose molecules in starch.With the beginning of new frontiers in biotechnology, the spectrum of - amylase application has expanded into many fields, such as clinical, medicinal, and analytical chemistries. - Amylase has many applications in the industrial process such as in the food, textiles and paper and Because of the importance of -amylase; the current study`s aims are : Isolation and identification of Bacillus stearothermophilus from different soil samples, Production, purification ,characterization of some properties of thermolabile -amylase and molecular cloning of -amylase gene from Bacillus stearothermophilus in E. coli then investigate the possible expression of -amylase gene in the transformed cells.

Parametry knihy

1977

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: