From the Jewish Heartland / Nejlevnější knihy
From the Jewish Heartland

Kód: 04869634

From the Jewish Heartland

Autor Ellen FitzSimmons Steinberg, Jack H. Prost

From the Jewish Heartland: Two Centuries of Midwest Foodways reveals the distinctive flavor of Jewish foods in the Midwest and tracks regional culinary changes through time. Exploring Jewish culinary innovation in America's heartl ... celý popis

604

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize From the Jewish Heartland

Nákupem získáte 60 bodů

Anotace knihy

From the Jewish Heartland: Two Centuries of Midwest Foodways reveals the distinctive flavor of Jewish foods in the Midwest and tracks regional culinary changes through time. Exploring Jewish culinary innovation in America's heartland, Ellen F. Steinberg and Jack H. Prost examine recipes from numerous midwestern sources, both kosher and non-kosher, including Jewish homemakers' handwritten manuscripts and notebooks, published journals and newspaper columns, and interviews with Jewish cooks, bakers, and delicatessen owners. Settling into the cities, towns, and farm communities of Ohio, Indiana, Wisconsin, Michigan, Illinois, Missouri, Iowa, and Minnesota, Jewish immigrants incorporated local fruits, vegetables, and other comestibles into traditional recipes. Such incomparable gustatory delights include Tzizel bagels and rye breads coated in midwestern cornmeal, baklava studded with locally grown cranberries, tangy ketchup concocted from wild sour grapes, rich Chicago cheesecakes, and savory gefilte fish from Minnesota northern pike. Steinberg and Prost also consider the effect of improved preservation and transportation on rural and urban Jewish foodways and the efforts of social and culinary reformers to modify traditional Jewish food preparation and ingredients. Including dozens of sample recipes, From the Jewish Heartland: Two Centuries of Midwest Foodways takes readers on a memorable and unique tour of midwestern Jewish cooking and culture. Ellen F. Steinberg is a writer, researcher, and anthropologist as well as the author of Learning to Cook in 1898: A Chicago Culinary Memoir. Born and raised in Chicago, she currently lives in River Forest, Illinois. Jack H. Prost is an associate professor of anthropology at the University of Illinois at Chicago. He has taught and written on the anthropology of cuisine and food taboos.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Society & social sciences Society & culture: general Social groups

604

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: