Foodborne Disease Outbreaks: Guidelines for Investigation and Control / Nejlevnější knihy
Foodborne Disease Outbreaks: Guidelines for Investigation and Control

Kód: 13385678

Foodborne Disease Outbreaks: Guidelines for Investigation and Control

Autor World Health Organization

The investigation and control of foodborne disease outbreaks are multi-disciplinary tasks requiring skills in the areas of clinical medicine, epidemiology, laboratory medicine, food microbiology and chemistry, food safety and food ... celý popis

939


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-14 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Foodborne Disease Outbreaks: Guidelines for Investigation and Control

Nákupem získáte 94 bodů

Anotace knihy

The investigation and control of foodborne disease outbreaks are multi-disciplinary tasks requiring skills in the areas of clinical medicine, epidemiology, laboratory medicine, food microbiology and chemistry, food safety and food control, and risk communication and management. Many outbreaks of foodborne disease are poorly investigated, if at all, because these skills are unavailable or because a field investigator is expected to master them all single-handedly without having been trained.

Parametry knihy

939

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: