Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century / Nejlevnější knihy
Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century

Kód: 10060524

Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century

Autor Jim Phillips

This highly topical book offers a comprehensive study of the interaction of food, politics and science over the last hundred years. A range of important case studies, from pasteurisation in Britain to the E coli outbreak offers ne ... celý popis

1761


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century

Nákupem získáte 176 bodů

Anotace knihy

This highly topical book offers a comprehensive study of the interaction of food, politics and science over the last hundred years. A range of important case studies, from pasteurisation in Britain to the E coli outbreak offers new material for those inter

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Economics

1761

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: