Food Proteins and Their Applications / Nejlevnější knihy
Food Proteins and Their Applications

Kód: 06689480

Food Proteins and Their Applications

Autor Srinivasan Damodaran

Reviews the physiochemical properties of the main food proteins and explores the interdependency between the structure-function relationship of specific protein classes and the processing technologies applied to given foods. This ... celý popis

14366


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Food Proteins and Their Applications

Nákupem získáte 1437 bodů

Anotace knihy

Reviews the physiochemical properties of the main food proteins and explores the interdependency between the structure-function relationship of specific protein classes and the processing technologies applied to given foods. This book offers solutions to the problems related to the complexity of food composition, preparation and storage.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

14366

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: