Food Made in Italy:from the Phenomenon Eataly to the case PastaMancini / Nejlevnější knihy
Food Made in Italy:from the Phenomenon Eataly to the case PastaMancini

Kód: 15475899

Food Made in Italy:from the Phenomenon Eataly to the case PastaMancini

Autor Giammarco Pieroni

The considered work is based on an analysis which focuses from the outset in the broad vision of the Made in Italy, and then defining the concept as part of the same but in the food side. It continues with the connection of the th ... celý popis

1404


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Food Made in Italy:from the Phenomenon Eataly to the case PastaMancini

Nákupem získáte 140 bodů

Anotace knihy

The considered work is based on an analysis which focuses from the outset in the broad vision of the Made in Italy, and then defining the concept as part of the same but in the food side. It continues with the connection of the theme of Food Made in Italy with the insertion of Eataly, the most famous distribution channel in Italy and world wide for high quality food made in Italy. At the end, the analysis of the company Pasta Mancini, considering its history, its growth and a likely forecast of its future business path.

Parametry knihy

1404

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: