Food Hygiene / Nejlevnější knihy
Food Hygiene

Kód: 09014657

Food Hygiene

Autor Codex Alimentarius Commission

Covers hygiene practices from primary production through to final consumption, highlighting the key hygiene controls at each stage. This title also contains the most internationally used description of the Hazard Analysis and Crit ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Food Hygiene

Anotace knihy

Covers hygiene practices from primary production through to final consumption, highlighting the key hygiene controls at each stage. This title also contains the most internationally used description of the Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) System and guidelines for its application.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Manufacturing industries



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: