Food Analysis Laboratory Manual / Nejlevnější knihy
Food Analysis Laboratory Manual

Kód: 11363436

Food Analysis Laboratory Manual

Autor S. Suzanne Nielsen

This laboratory manual was written to accompany Food Analysis, Third Edition, ISBN 0-306-47495-6, by the same author. The 19 laboratory exercises in the manual cover 19 of the 32 chapters in the textbook. Many of the laboratory ex ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Food Analysis Laboratory Manual

Anotace knihy

This laboratory manual was written to accompany Food Analysis, Third Edition, ISBN 0-306-47495-6, by the same author. The 19 laboratory exercises in the manual cover 19 of the 32 chapters in the textbook. Many of the laboratory exercises have multiple sections to cover several methods of analysis for a particular food component of characteristic. Most of the laboratory exercises include the following: introduction, reading assignment, objective, principle of method, chemicals, reagents, precautions and waste disposal, supplies, equipment, procedure, data and calculations, questions, and references. This laboratory manual is ideal for the laboratory portion of undergraduate courses in food analysis.

Parametry knihy


Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: