Fleischerzeugung / Nejlevnější knihy
Fleischerzeugung

Kód: 09488739

Fleischerzeugung

Autor M Reich

Sowohl bei Mastbetrieben als auch bei Schlachthöfen ist eine Branchenkonsolidierung zu beobachten. Die Schweine- und Rindermast ist nur noch wenig rentabel. Höhere Erzeugerpreise werden an den Verbraucher weitergereicht. Fehlende ... celý popis

266


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Fleischerzeugung

Nákupem získáte 27 bodů

Anotace knihy

Sowohl bei Mastbetrieben als auch bei Schlachthöfen ist eine Branchenkonsolidierung zu beobachten. Die Schweine- und Rindermast ist nur noch wenig rentabel. Höhere Erzeugerpreise werden an den Verbraucher weitergereicht. Fehlende Flexibilität der Landwirte bei der Reaktion auf Verbrauchernachfrage und internationale Konkurrenz führt zu Einkommenseinbußen.

Parametry knihy

266

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: