Fermentation: A Practical Approach / Nejlevnější knihy
Fermentation: A Practical Approach

Kód: 04533987

Fermentation: A Practical Approach

Fermentation: A Practical Approach is a collection of methods and techniques covering the setting up and use of fermentation units in academic research and industrial laboratories. The emphasis is on the breadth of usage of small ... celý popis

4104


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Fermentation: A Practical Approach

Nákupem získáte 410 bodů

Anotace knihy

Fermentation: A Practical Approach is a collection of methods and techniques covering the setting up and use of fermentation units in academic research and industrial laboratories. The emphasis is on the breadth of usage of small-scale fermenters and the interdisciplinary nature of fermentation itself. The topics covered include fermentation modelling, sterilization, and instrumentation. This area of research has many important industrial applications, as evidenced by the affiliations of the authors (Hoechst, ICI, Beecham Pharmaceuticals).

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Science: general issues Scientific equipment, experiments & techniques

4104

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: