Etude de la Qualit Du Fromage Type Gouda / Nejlevnější knihy
Etude de la Qualit  Du Fromage Type Gouda

Kód: 09229971

Etude de la Qualit Du Fromage Type Gouda

Autor Taghouti-M

L'objectif de l' tude a t d' valuer l'effet de l'association des bact ries lactiques thermophiles (F2) aux bact ries lactiques m sophiles (F1) sur l'acidit ainsi que l'effet de l'origine du lait cru sur la qualit physicochimiq ... celý popis

1652


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Etude de la Qualit Du Fromage Type Gouda

Nákupem získáte 165 bodů

Anotace knihy

L'objectif de l' tude a t d' valuer l'effet de l'association des bact ries lactiques thermophiles (F2) aux bact ries lactiques m sophiles (F1) sur l'acidit ainsi que l'effet de l'origine du lait cru sur la qualit physicochimique, microbiologique et sen

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve francouzštině LITTÉRATURE GÉNÉRALE Essais littéraires

1652

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: