Ending the War on Artisan Cheese / Nejlevnější knihy
Ending the War on Artisan Cheese

Kód: 22471851

Ending the War on Artisan Cheese

Autor Catherine Donnelly

A prominent food scientist defends the use of raw milk in traditional artisan cheesemaking. Raw milk cheese--cheese made from unpasteurized milk--is an expansive category that includes some of Europe's most beloved traditional st ... celý popis

684

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Ending the War on Artisan Cheese

Nákupem získáte 68 bodů

Anotace knihy

A prominent food scientist defends the use of raw milk in traditional artisan cheesemaking. Raw milk cheese--cheese made from unpasteurized milk--is an expansive category that includes some of Europe's most beloved traditional st

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

684



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: