Kód: 22471851
A prominent food scientist defends the use of raw milk in traditional artisan cheesemaking. Raw milk cheese--cheese made from unpasteurized milk--is an expansive category that includes some of Europe's most beloved traditional st ... celý popis
684 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 68 bodů
A prominent food scientist defends the use of raw milk in traditional artisan cheesemaking. Raw milk cheese--cheese made from unpasteurized milk--is an expansive category that includes some of Europe's most beloved traditional st
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
684 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )