Encyclopedia of Food and Health / Nejlevnější knihy
Encyclopedia of Food and Health

Kód: 03006224

Encyclopedia of Food and Health

Autor Benjamin Caballero, Paul Finglas, Fidel Toldrá

The Encyclopedia of Food and Health provides users with a solid bridge of current and accurate information spanning food production and processing, from distribution and consumption to health effects. The Encyclopedia comprises se ... celý popis

70769

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Encyclopedia of Food and Health

Nákupem získáte 7077 bodů

Anotace knihy

The Encyclopedia of Food and Health provides users with a solid bridge of current and accurate information spanning food production and processing, from distribution and consumption to health effects. The Encyclopedia comprises seven volumes, each containing comprehensive, thorough coverage, and a writing style that is succinct and straightforward. Users will find this to be a meticulously organized resource of the best available summary and conclusions on each topic. Written from a truly international perspective, and covering of all areas of food science and health in nearly 700 articles, with extensive cross-referencing and further reading at the end of each chapter, this updated encyclopedia is an invaluable resource for both research and educational needs.§§Identifies the essential nutrients and how to avoid their deficiencies§Explores the use of diet to reduce disease risk and optimize health§Compiles methods for detection and quantitation of food constituents, food additives and nutrients, and contaminants§Contains coverage of all areas of food science and health in nearly 700 articles, with extensive cross-referencing and further reading at the end of each chapter

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

70769

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: