Economising Culture / Nejlevnější knihy
Economising Culture

Kód: 04817862

Economising Culture

Autor Geoff Cox, Joasia Krysa, Anya Lewin

In 1944, the term "Kulturindustrie" was coined to describe the production of mass culture and power relations between capitalist producers and mass consumers. Today, network technologies have contributed to the further erosion of ... celý popis

475

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Economising Culture

Nákupem získáte 48 bodů

Anotace knihy

In 1944, the term "Kulturindustrie" was coined to describe the production of mass culture and power relations between capitalist producers and mass consumers. Today, network technologies have contributed to the further erosion of the boundaries between high art, mass culture and the economy, resulting in new kinds of cultural production charged with contradictions. This publication uses the concept of the culture industry as a point of departure and tests its currency under new conditions.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Society & social sciences Society & culture: general Cultural studies

475

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: