Eating, Drinking, and Visiting in the South: An Informal History / Nejlevnější knihy
Eating, Drinking, and Visiting in the South: An Informal History

Kód: 11528036

Eating, Drinking, and Visiting in the South: An Informal History

Autor Joe Gray Taylor, John Egerton

EATING, DRINKING, AND VISITING IN THE SOUTH presents a lively, informal history of over three centuries of southern hospitality and cuisine, tracing regional gastronomy from the sparse diet of Jamestown settlers to the lavish corp ... celý popis

515

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Eating, Drinking, and Visiting in the South: An Informal History

Nákupem získáte 52 bodů

Anotace knihy

EATING, DRINKING, AND VISITING IN THE SOUTH presents a lively, informal history of over three centuries of southern hospitality and cuisine, tracing regional gastronomy from the sparse diet of Jamestown settlers to the lavish corporate cocktail parties of the New South. His descriptions range from the groaning plates of the great plantations to the less-than-appetizing extremes that guests often confronted in the Souths nineteenth-century inns and taverns. Other accounts include the diet of the early pioneers, tells of the rounds of visitation that were the social lifeblood of the Old South, and of the starvation diet of the Confederate soldier and civilian. And then he looks at how technological advances and urbanization have in some cases enhanced, but more often diluted, the southern eating experience, finding that despite the introduction of fast-food abominations and factory-made horrors, the regions sturdy eating, drinking, and social traditions still flourish.

Parametry knihy

515

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: