Fabrikation Der Weinsaure / Nejlevnější knihy
Fabrikation Der Weinsaure

Kód: 01825561

Fabrikation Der Weinsaure

Autor Hermann Rasch

Der Chemiker Hermann Rasch erläutert im vorliegenden Band den Herstellungsprozess und die Anwendungsgebiete von Weinsäure, die auch heute noch v. a. als Lebensmittelzusatzstoff zur Konservierung als E334 eingesetzt wird. Sorgfälti ... celý popis

1068


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Fabrikation Der Weinsaure

Nákupem získáte 107 bodů

Anotace knihy

Der Chemiker Hermann Rasch erläutert im vorliegenden Band den Herstellungsprozess und die Anwendungsgebiete von Weinsäure, die auch heute noch v. a. als Lebensmittelzusatzstoff zur Konservierung als E334 eingesetzt wird. Sorgfältig überarbeiteter Nachdruck der Originalausgabe aus dem Jahr 1897.

Parametry knihy

1068

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: