Culinary Encyclopaedia - A Dictionary of Technical Terms, the Names of All Foods, Food and Cookery Auxillaries, Condiments and Beverages - Specially a / Nejlevnější knihy
Culinary Encyclopaedia - A Dictionary of Technical Terms, the Names of All Foods, Food and Cookery Auxillaries, Condiments and Beverages - Specially a

Kód: 12129852

Culinary Encyclopaedia - A Dictionary of Technical Terms, the Names of All Foods, Food and Cookery Auxillaries, Condiments and Beverages - Specially a

Autor Charles Herman Senn

A comprehensive culinary encyclopeadia, fully explaining any terms and words associated with the subject. This is a fascinating read for anyone studying cookery, with much of the information still useful and practical today. Many ... celý popis

1071


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Culinary Encyclopaedia - A Dictionary of Technical Terms, the Names of All Foods, Food and Cookery Auxillaries, Condiments and Beverages - Specially a

Nákupem získáte 107 bodů

Anotace knihy

A comprehensive culinary encyclopeadia, fully explaining any terms and words associated with the subject. This is a fascinating read for anyone studying cookery, with much of the information still useful and practical today. Many of the earliest books, particularly those dating back to the 1900s and before, are now extremely scarce and increasingly expensive. We are republishing these classic works in affordable, high quality, modern editions, using the original text and artwork.

Parametry knihy

1071

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: