Crop Improvement / Nejlevnější knihy
Crop Improvement

Kód: 05146290

Crop Improvement

The research in agricultural sciences is taking great strides with advancement in methodologies and techniques. It, therefore, becomes important to maintain pace as well as update oneself on the recent happenings in agricultural r ... celý popis

5986

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Crop Improvement

Nákupem získáte 599 bodů

Anotace knihy

The research in agricultural sciences is taking great strides with advancement in methodologies and techniques. It, therefore, becomes important to maintain pace as well as update oneself on the recent happenings in agricultural research. The present book is an effort to compile the recent information involving different articles pertaining to genomics, physiology, biochemistry, diseases and abiotic stresses. Thus, the chapters provide information on 'omics' of plants that covers genomics, proteomics and metabolomics, molecular techniques for crop improvement, gene silencing, marker-assisted selection for crops, biotechnology and genetic engineering for developing stress tolerant crops, elicitor biotechnology, salt stress effects, heavy metal stress and phytoremediation, genetics of wheat rust resistance, improvement of Brassicas, nutritional aspects of cereals and genetic transformation of fruit crops. The book would be useful to the students and scientists working in the areas of agricultural research, and would provide current knowledge of diverse research areas through the reviews written by subject experts

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming Agricultural science

5986

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: