Cooking in Russia - Volume 3: Focus on Food Chemistry / Nejlevnější knihy
Cooking in Russia - Volume 3: Focus on Food Chemistry

Kód: 13671354

Cooking in Russia - Volume 3: Focus on Food Chemistry

Autor Greg Easter

In this third installment the author expounds on the principles of organic chemistry as it relates to food science, interwoven with more than 50 detailed recipes, most of which have accompanying online videos. This unusual book fi ... celý popis

683


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Cooking in Russia - Volume 3: Focus on Food Chemistry

Nákupem získáte 68 bodů

Anotace knihy

In this third installment the author expounds on the principles of organic chemistry as it relates to food science, interwoven with more than 50 detailed recipes, most of which have accompanying online videos. This unusual book fills a niche that is sorely

Parametry knihy

683

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: