Cooking Freshwater Fish / Nejlevnější knihy
Cooking Freshwater Fish

Kód: 12476511

Cooking Freshwater Fish

Autor Lucia Watson

"Cooking Freshwater Fish" features more than 50 contemporary approaches to classic fish recipes from nationally recognized Chef Lucia Watson, a James Beard Award Nominee and perennially popular Minneapolis Chef and owner of Lucia' ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Cooking Freshwater Fish

Anotace knihy

"Cooking Freshwater Fish" features more than 50 contemporary approaches to classic fish recipes from nationally recognized Chef Lucia Watson, a James Beard Award Nominee and perennially popular Minneapolis Chef and owner of Lucia's Restaurant. Each distinctive recipe is easy to prepare and superb on the table with helpful cooking tips plus unique insight into fish factors that affect recipe selection. As a bonus feature, additional exclusive chapters include hands-on illustration of "Cleaning the Catch" and "Keeping the Catch," plus a special chapter on the infamous "Shorelunch." This hardcover book is as beautiful as it is instructive, with each recipe illustrated with elegant and stunning food photography by one of the country's finest studio photographers Chuck Nelson of Brainerd, MN.

Parametry knihy


Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: