Cooking as a Chemical Reaction / Nejlevnější knihy
Cooking as a Chemical Reaction

Kód: 22071744

Cooking as a Chemical Reaction

Autor Ozilgen, Z. Sibel (Yeditepe University, Istanbul, Turkey)

With this book, students are able to perform experiments and then make observations that they will frequently see in the kitchen and other food preparation and processing areas and learn the science behind these phenomena. The sec ... celý popis

3513


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Cooking as a Chemical Reaction

Nákupem získáte 351 bodů

Anotace knihy

With this book, students are able to perform experiments and then make observations that they will frequently see in the kitchen and other food preparation and processing areas and learn the science behind these phenomena. The second edition of Cooki

Parametry knihy

3513

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: