Kód: 04415807
A how-to reference book of culinary techniques shown in over 1550 photographs and with 500 classic recipes. It helps you find out how to do various conceivable kitchen tasks, from boning fish, spatchcocking a chicken and roasting ... celý popis
528 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 53 bodů
A how-to reference book of culinary techniques shown in over 1550 photographs and with 500 classic recipes. It helps you find out how to do various conceivable kitchen tasks, from boning fish, spatchcocking a chicken and roasting meat correctly to making sauces, creating pastry, and icing a cake.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Technology: general issues Maths for engineers
528 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )