Complete Leafy Greens Cookbook: 67 Leafy Greens and 250 Recipes / Nejlevnější knihy
Complete Leafy Greens Cookbook: 67 Leafy Greens and 250 Recipes

Kód: 01993215

Complete Leafy Greens Cookbook: 67 Leafy Greens and 250 Recipes

Autor Susan Sampson

This comprehensive book is a reflection of the groundswell of enthusiasm there is out there for healthy eating - leafy greens in particular. Kale led the charge and now consumers are looking for new alternatives to these inexpensi ... celý popis

798

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Complete Leafy Greens Cookbook: 67 Leafy Greens and 250 Recipes

Nákupem získáte 80 bodů

Anotace knihy

This comprehensive book is a reflection of the groundswell of enthusiasm there is out there for healthy eating - leafy greens in particular. Kale led the charge and now consumers are looking for new alternatives to these inexpensive, nutritious and versatile ingredients. Dozens of varieties of leafy green (67 to be exact) are featured, each with a photograph for easy identification - from popular ones like spinach, to the trendy such as kale and collards, to the obscure like mizuna or purslane, which may only be familiar to foragers, avid gardeners or world travellers. But the world is getting smaller every day and our grocery store selection larger, so it's probably just a matter of time before you see these at your local grocers. All the greens are listed alphabetically, and each listing contains: Scientific and alternate names, and types; Historical information including fascinating folk remedies; Nutritional information as well as tasting notes; Recipes that correspond to the particular green; How to buy, store, prepare and cook the green; Measures & substitutions, equivalents; Intriguing and entertaining sidebar boxes. Susan has created 250 outstanding vegan recipes - a wide and wonderful variety which can be enjoyed as main dishes, sides and even breakfast. Smoothies are the perfect way to incorporate more greens into your diet. The humble Brussels sprout is elevated to a whole new level in Brussels and Yukon Hash, dandelion is dandy in Penne Boscaiola and Napa simply shines in Grilled Kimcheese Sandwiches. Explore greens from other parts of the world that are now grown in the West - Yu Choy in Yu Choy with Saucy Shiitakes and Baby Corn or taro leaves that perfectly complete the recipe for West Indies Pepper Pot Soup. So stretch beyond your typical cooking routine and tap into a healthier, more interesting way of eating by simply incorporating more greens into your kitchen.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Vegetarian cookery

798

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: