Kód: 28622672
Coffee and Chicory: Their Culture, Chemical Composition, Preparation for Market, and Consumption (1864)
This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have ... celý popis
Mohlo by se vám také líbit
Dárkový poukaz: Radost zaručena
- Darujte poukaz v libovolné hodnotě a my se postaráme o zbytek.
- Poukaz se vztahuje na celou naši nabídku.
- Elektronický poukaz vytisknete z e-mailu a můžete ihned darovat.
- Platnost poukazu je 12 měsíců od data vystavení.
Objednat dárkový poukazVíce informací
Více informací o knize Coffee and Chicory: Their Culture, Chemical Composition, Preparation for Market, and Consumption (1864)
Nákupem získáte 112 bodů
Anotace knihy
This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part
Parametry knihy
- Plný název: Coffee and Chicory: Their Culture, Chemical Composition, Preparation for Market, and Consumption (1864)
- Autor: Peter Lund Simmonds
- Jazyk: Angličtina
- Vazba: Pevná
- Počet stran: 144
- EAN: 9781120216663
- ISBN: 1120216664
- ID: 28622672
- Nakladatelství: Kessinger Publishing
- Hmotnost: 385 g
- Rozměry: 229 × 152 × 13 mm
- Datum vydání: 24. September 2009