Cocinando bacalao con Àvia Remei / Nejlevnější knihy
Cocinando bacalao con Àvia Remei

Kód: 20051210

Cocinando bacalao con Àvia Remei

Autor REMEI RIBAS AGUILERA

Remei Ribas Aguilera, nació en Mataró, ha impartido charlas y cursosde cocina para todas las edades. Ha intervenido en programas de latelevisión de Mataró. Ha colaborado en el programa "Tocant fusta",conducido por Espartac Peran, ... celý popis

403

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Cocinando bacalao con Àvia Remei

Nákupem získáte 40 bodů

Anotace knihy

Remei Ribas Aguilera, nació en Mataró, ha impartido charlas y cursosde cocina para todas las edades. Ha intervenido en programas de latelevisión de Mataró. Ha colaborado en el programa "Tocant fusta",conducido por Espartac Peran, en R?dio Argentona. Ha participado endiferentes programas dirigidos por Martí Gironell, en Catalunya R?dio, como "El pont de les formigues", "No es pot aguantar" y "Inter?sgeneral". Ha intervenido en programas especiales en COM R?dio y enRAC1, en los cuales ha sido entrevistada por Sílvia Cópulo y RamonPellicer, entre otros. Ha hecho varias demostraciones culinarias, enTV2 y TV3, por ejemplo, en el programa "La columna", presentado porJúlia Otero. Actualmente realiza un programa de cocina paratelevisiones locales.Ha publicado La cuina de l'?via Remei (2001), que ya es un referenteentre los libros de cocina y Plats i secrets de l'?via Remei (2003),que continúa con su tarea divulgadora de la cocina tradicionalcatalana. Ambos libros ya están traducidos al castellano.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve španělštině Deportes, ocio y tiempo libre Gastronomia

403

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: