Cociña básica para quen non sabe nin fritir un ovo / Nejlevnější knihy
Cociña básica para quen non sabe nin fritir un ovo

Kód: 20056022

Cociña básica para quen non sabe nin fritir un ovo

Autor GLORIA GALLEGO

Cociña básica para quen non sabe nin fritir un ovo é un librotremendamente útil e práctico para quen desexe iniciarse nos laboresda cociña. Organizado alfabeticamente, o libro de Gloria Gallegoexplica tanto cuestións prácticas (co ... celý popis

449

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Cociña básica para quen non sabe nin fritir un ovo

Nákupem získáte 45 bodů

Anotace knihy

Cociña básica para quen non sabe nin fritir un ovo é un librotremendamente útil e práctico para quen desexe iniciarse nos laboresda cociña. Organizado alfabeticamente, o libro de Gloria Gallegoexplica tanto cuestións prácticas (como conservar os alimentos, comoconxelalos e desconxelalos, como limpar o peixe e a verdura, comofacer os rebozados, como empregar o aceite, como recoñecer alimentosen mal estado), como e, sobre todo, outras que supoñen unha inmersiónnas artes da cociña doméstica.A través de máis de 80 receitas sinxelas de cociña tradicional,preparadas con produtos habituais, o lector pode aprender a preparar o arroz, a fritir un ovo, as patacas, a asar carne, a facer unhaslentellas, uns macarróns, moi distintos tipos de ensaladas, espaguete, pizza, chocolate quente, sopa de fideos, tortilla de patacas oufrancesa, salchichas ao viño, bacallao rebozado, bechamel, caldos,macedonias, paellas, bistecs, croquetas, cremas, biscoito, polo,potaxes, guisos, etc. Un libro imprescindible para o fogar e paratodos aqueles persoas que tomaron a sabia decisión de aprender acociñar.

Parametry knihy

449

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: