Kód: 12312165
Southwest food expert and chile aficionado, Robert Oser, goes beyond chili con carne and chile con frijoles to take you on an enthusiastic exploration of meatless American chili, inspired new chili combinations, as well as chili-s ... celý popis
371 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 37 bodů
Southwest food expert and chile aficionado, Robert Oser, goes beyond chili con carne and chile con frijoles to take you on an enthusiastic exploration of meatless American chili, inspired new chili combinations, as well as chili-style dishes from around the world. You'll also learn about chilies throughout history, the medicinal benefits of chiles, and tips for growing, drying, buying, roasting, peeling and freezing chiles. So whether you'd rather have just a mild kick or a full-blown chile explosion, you'll find a recipe to match your every whim and passion.
371 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )
Nacházíte se: