Chemical Food Safety: A Scientist's Perspective / Nejlevnější knihy
Chemical Food Safety: A Scientist's Perspective

Kód: 04725535

Chemical Food Safety: A Scientist's Perspective

Autor Riviere

A general introduction to the science of risk assessment applied to food safety. Providing information relevant to the food scientist, animal producer and veterinarian, this book offers current information on new research and stat ... celý popis

3669


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Chemical Food Safety: A Scientist's Perspective

Nákupem získáte 367 bodů

Anotace knihy

A general introduction to the science of risk assessment applied to food safety. Providing information relevant to the food scientist, animal producer and veterinarian, this book offers current information on new research and statistics, new chemicals, new biotechnology issues and emerging diseases such as BSE which challenge the risk assessment strategies of toxicology and microbiology. The book is not a toxicology or risk assessment text, but bridges these areas and provides a thorough and balanced perspective on a variety of topics in food safety. With its focus on how the results of toxicology are applied in the real world, this is a valuable addition to the libraries of food scientists, dieticians, and anyone else with a professional interest in risk assessment, toxicology, epidemiology or food safety.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

3669

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: