Chemical Aspects of Enzyme Biotechnology / Nejlevnější knihy
Chemical Aspects of Enzyme Biotechnology

Kód: 01377670

Chemical Aspects of Enzyme Biotechnology

Autor Thomas O. Baldwin, Frank M. Raushel, A. I. Scott

Proceedings of the Texas A&M University, IUCCP Eighth Annual Symposium, held in College Station, Texas, March 19-22, 1990

5094


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Chemical Aspects of Enzyme Biotechnology

Nákupem získáte 509 bodů

Anotace knihy

Proceedings of the Texas A&M University, IUCCP Eighth Annual Symposium, held in College Station, Texas, March 19-22, 1990

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

5094

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: