Cheeses of Italy: Science and Technology / Nejlevnější knihy
Cheeses of Italy: Science and Technology

Kód: 21348950

Cheeses of Italy: Science and Technology

Autor Marco Gobbetti, Erasmo Neviani, Prof Patrick (University College Cork) Fox

The book will contain a detailed description on the historical aspects of cheese manufacture, a culmination of historical information on the most traditional and worldwide popular Italian cheese varieties.

2720


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Cheeses of Italy: Science and Technology

Nákupem získáte 272 bodů

Anotace knihy

The book will contain a detailed description on the historical aspects of cheese manufacture, a culmination of historical information on the most traditional and worldwide popular Italian cheese varieties.

Parametry knihy

2720



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: