Capsaicinoids / Nejlevnější knihy
Capsaicinoids

Kód: 44313963

Capsaicinoids

Autor Mallappa Kumara Swamy, Ajay Kumar

This edited book brings out a comprehensive collection of information on capsaicinoids. Primarily, this book includes compiled knowledge on various aspects of capsaicin from ethnobotany to the most important clinical applications. ... celý popis

7468


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Capsaicinoids

Nákupem získáte 747 bodů

Anotace knihy

This edited book brings out a comprehensive collection of information on capsaicinoids. Primarily, this book includes compiled knowledge on various aspects of capsaicin from ethnobotany to the most important clinical applications. This book covers topics emphasizing chemistry, biosynthesis, anticancer activities, bioavailability, currently undergoing experimental phases, and biotechnological methods, including cell cultures, and metabolic engineering in heterologous microbial and plant systems to enhance capsaicin production. Capsaicinoids are a group of important compounds that are particularly synthesized by various members of the genus Capsicum in their placenta. Capsaicin is the most abundant vanilloid compound among the different capsaicinoids in hot peppers. Other capsaicinoids include dihydrocapsaicin, nordihydrocapsaicin, homocapsaicin, and homodihydrocapsaicin. The capsaicin has been proven as an important bioactive molecule with several properties against many ailments, such as cancer, diabetes, obesity and diseases of the airway and urinary tract. Capsaicin interacts with TRPV1 receptors in humans. These compounds exert their functions by interacting with the TRPV receptors. This book summarises the increasing literature surrounding capsaicin and helps to pave the way for the development of novel targets for the prevention and treatment of many disorders. It is useful for scientists, clinicians, and industry specialists working in the field of herbal therapeutics. It also assists as supplementary reading material for undergraduate and graduate students of botany, biotechnology, biochemistry, bioengineering, pharmacology, and medicine.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Botany & plant sciences

7468



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: