Kód: 06426119
Reviews the major principles and operations used during food canning, identifies the nutritional and sensory changes occurring during the process and their effect on the quality of canned foods.
954 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 95 bodů
Reviews the major principles and operations used during food canning, identifies the nutritional and sensory changes occurring during the process and their effect on the quality of canned foods.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Manufacturing industries
954 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )