Kód: 02885203
A history of how preserving food - drying, smoking, salting, and fermenting - developed to solve the problems of seasonal over-abundance and subsequent food scarcity.
914 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 91 bodů
A history of how preserving food - drying, smoking, salting, and fermenting - developed to solve the problems of seasonal over-abundance and subsequent food scarcity.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Society & social sciences Society & culture: general Cultural studies
914 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )