Butchering and Curing Meats In China / Nejlevnější knihy
Butchering and Curing Meats In China

Kód: 19283348

Butchering and Curing Meats In China

Autor Carl Oscar Levine, Sam Chambers

This special re-print edition of "Butchering Meat in China" has not been available to those interested in farm butchering and meat preservation since it first appeared on the scene back in 1921. The demand for this rare book has b ... celý popis

276


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Butchering and Curing Meats In China

Nákupem získáte 28 bodů

Anotace knihy

This special re-print edition of "Butchering Meat in China" has not been available to those interested in farm butchering and meat preservation since it first appeared on the scene back in 1921. The demand for this rare book has brought forth the much need

Parametry knihy

276

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: