Brief Culinary Art History of the Western Chef Avante-Guarde Through the Late 20th Century / Nejlevnější knihy
Brief Culinary Art History of the Western Chef Avante-Guarde Through the Late 20th Century

Kód: 09063169

Brief Culinary Art History of the Western Chef Avante-Guarde Through the Late 20th Century

Autor Tony Baran

A Brief Culinary Art History of the Western Chef Avante-Guarde Through the Late 20th Century examines Western cuisine as an art form. The book takes the vantage point of the Chef vanguard from second century AD Rome through the It ... celý popis

532


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Brief Culinary Art History of the Western Chef Avante-Guarde Through the Late 20th Century

Nákupem získáte 53 bodů

Anotace knihy

A Brief Culinary Art History of the Western Chef Avante-Guarde Through the Late 20th Century examines Western cuisine as an art form. The book takes the vantage point of the Chef vanguard from second century AD Rome through the Italian and French Renaissan

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc

532

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: